Akt I

Mingelmagi

Mingelunderhållning tar bort avståndet som vanligtvis finns mellan artisten och hans publik i en formell miljö. Med underhållande energi och sofistikerad fingerfärdighet umgås Anders Fox med gästerna i vimlet och ger magiska upplevelser rakt under era näsor, nära nog att röra. Minglet blir roligt och fyllt av oförglömliga ögonblick som dina gäster kommer att prata vidare om under ditt evenemang.

Akt II

Close-up Föreställning

Klassisk magi blandas med modern fingerfärdighet i denna exklusiva gentlemanna föreställning för mindre sällskap. Publiken sitter nära inpå och har dessutom möjlighet att interagera i showen. För att göra tillställningen oförglömlig lär Anders Fox dessutom alla deltagare ett trolleritrick som de kan roa sina vänner med – en upplevelse för alla sinnen!

Akt III

Scenshow

Kombinera frigjord lekfullhet med storartad skicklighet och ett unikt kreativt sinne så får du Anders Fox scenshow. En interaktiv upplevelse fylld med mirakler, lekfull humor och rent nonsens. Publiken blir inblandad på ett eller annat sätt utan att på något sätt känna sig obekväm. Tvärtom; Anders Fox gör åskådarna till föreställningens stjärnor.